beats by dre cheap

Ross Brawn

Ross Brawn: Ovo je senzacionalno

Vlasnik i šef F1-tima Brawn Grand Prixa, Ross Brawn, nasmiješen od uha do uha opisao je vlastitu sreću u izjavi za BBC nakon dvostruke pobjede njegovih vozača na otvaranju sezone.
Ross Brawn
Ross Brawn
- Zaprepašten sam. Uza sve kroz što je ova ekipa prošla proteklih mjeseci ovo je senzacionalno. Ne mogu naći riječi – izjavio je Britanac dodavši:

- Nije bilo niti blizu tako lako kako se sada čini. Bilo je dana kada nismo znali kamo bismo se okrenuli od briga. Nismo imali garancije u sigurnost naših bolida jer nismo niti imali vremena istestirati ih zimus. Dva bolida na prva dva mjesta, uz činjenicu da je Barrichello imao problema na startu, to je stvarno nevjerojatno.

Izvršni direktor momčadi s Mercedesovim motorom, Nick Fry, posebno je zahvalio Jensonu Buttonu, pobjedniku VN Australije.

- Svaka čast obojici naših vozača, koji su se sjajno pripremili u pauzi. Kredit pogotovo ide Buttonu koji je odbio nekoliko ponuda iako do samog kraja nije mogao znati hoćemo li ove sezone uopće nastupiti u SP-u.

Ross Brawn ostao bez vozačke dozvole

Šef momčadi Brawn-Mercedes Ross Brawn je zbog prebrze vožnje ostao bez vozačke dozvole.
Policija je zaustavila Rosa Brawna jer je vozio 161 km na sat na cesti gdje je ograničenje 113 km na sat. Prema britanskom zakonu, taj se prekršaj kažnjava oduzimanjem vozačke dozvole.

Ross Brawn, čija F1 momčad vodi u poretku konstruktora, a vozač Jenson Button je prvi u poretku vozača, pred sucem će se pojaviti u septembru jer mora u Španjolsku gdje se priprema za nastavak sezone Formule 1.


Kraj Honde - početak Brawn GP-a

KRAJ HONDINOG HODA PO MUKAMA

Brawn-GP-01.jpg

Trakavica oko Hondine F1 ekipe napokon je završila, a njen novi vlasnik i zvanično je postao Ross Brawn, koji je ujedno tim preimenovao u "Brawn GP". U službenom saopštenju "Brawn GP" tima stoji da je novi vlasnik i čelni čovjek tima Ross Brawn, a da je za motore zadužen "Mercedes-Benz High Preformance Engines".

Brawn-GP-03.jpg

Na službenoj stranici tima, www.brawngp.com, Brawn je ujedno potvrdio da će i u 2009. godini koristiti usluge Jensona Buttona i Rubensa Barrichella. Iako se dugo vremena špekulisalo kako će jedno vozačko mjesto u ovom timu dobiti Bruno Senna, Brawn se ipak odlučio za "starog vuka" Barrichella.

Brawn-GP-02.jpg

Jednako tako, sudeći prema dizajnu web stranice, čini se kako će službene boje "Brawn GP" tima biti kombinacija žute, crne i bijele boje, sličnu onoj kakvu je Renault imao za vrijeme "turboere". Prvo isprobavanje novog bolida oznake BGP001 održaće se danas iza zatvorenih vrata na stazi Silverstone, dok već slijedeće sedmice tim sa obojicom svojih vozača putuje u Barcelonu na testiranja. Potom će uslijediti i kratko testiranje na stazi u Jerezu, a iz tima poručuju da će početak sezone u Australiji dočekati spremni

Brawn GP
http://browngp.blogger.ba
21/10/2009 16:20